كل الرسائل

سؤال: Helló! A kutyaszőrt is összeszedi?

السؤال بواسطة BG415354441 على 2020-12-17 08:42:54

polosword Nem arra lett kitalálva. Leszedi, de inkább a már "tiszta" felületen kell alkalmazni. Ha jól látom kicsi a ciklon leválasztója, hamar felül a fém kosárra a szőr ezzel jelentős szívóerőt veszítve a gép (hasonló gépem van, csak az porszívó atkaeltávolító fejjel).

2021-01-18 05:58:58 مساعدة (0)
عرض
أجابات (2)
polosword 2020-12-17 18:23:33
Sajnos nem felhőtlen az öröm, alapvetően megfelelő a csomag. A főkefe 1. generációs. Kb mindegyik modellhez használható. Annyi hogy nehezebb takarítani mivel a csapágyat nem lehet levenni. Ez még nem is akkora baj. Oldalkefe rendben van. Az is a hagyományos sörtés, nem az új típusú szilikon. Ez le is van írva kép is jelzi. Ami viszont kuka az a törlőrongy. Én egy Roborock S5 MAX-ot használok, kezdésnek méret pontatlan (ezek a rongy méretek minden modellnél megegyeznek pár kakukktojás van de az meg teljesen eltér formára) ennek megfelelően a felrakásnál kell egy kicsit küzdeni (már a csomagból kivéve érezhetően könnyebb anyag volt mint az eredeti). A másik hogy ritkább a hordozó anyag. A mikroszálak megvannak, de olyan anyagból ami nem nagyon veszi fel a koszt vagy a vizet ( kicsit olyan érzés mintha műszálat tartalmazna mivel merev). Ahogy halad a robot 2 sávban húzza a vizet, nem pedig felületen mint az eredeti feltörlővel, és erősen csíkozza a koszt. Összesen ha a rongy miatt veszed akkor ne tedd. Kuka úgy ahogy van. Egy HEPA-t vízbe raktam hogy mosható-e, úgy látszik mosható. Nem esett össze, és az alakja is ugyan olyan maradt. A HEPA előtt van egy előszűrő damil háló. A gagyi rongy miatt nem tudom ajánlani, a régi kialakítású főkefe és az új szétszedhető között nem olyan vészes az árrés így ha nincs hosszú szál amit feltekerhet (haj állati szőr) akkor a csomagot tudom ajánlani. Ha van hosszú szál akkor inkább olyat aminél a főkefe csapágya bontható.
5
التوصيات
تعليقات (0)
polosword 2020-12-17 07:25:58
Bárhonnan fülelem a hangja megfelelő. Nekem személy szerint a basszus picit túltolt, azt a média lejátszóban lejjebb vettem. Az a része ok, amin csúszik az egész. A bekapcsoló gomb pici, ha nem akarod tápra dugni akkor jó hogy a gumi takaróval be lehet kapcsolni, egyébként a sorrend a bekapcsol és utána töltőre dug szerintem nem ideális. Együtt lehet éni vele, bár macerás. Redukálták a csatlakozókat, töltő és jack van. Piros pont hogy az USB-C típust rakták bele. Negatívum hogy nem támogat gyors töltést a szerkezet. 5V szürcsöli a naftát ennek megfelelően hosszú a töltési idő. Következő a kezelés. Önmagában teljesen rendben van, egyszerű érintés vezérelt panel. gond akkor van ha megfogod felülről. Akkor szinte biztos hogy bemenetet váltót, vagy egyéb gombot is megnyomsz mivel túl közel van a szélén az érzékelő panel. Ami viszont fő bonyodalom, remélem csak engem érintett. Elsőnek telefonnal próbáltam ki, ott rendben ment (Android 9) de amint WINDOWS 10 rendszerhez kötöttem jöttek a bajok. A gond biztosan a hangszóróban van, mivel más gépeken is jelentkezik, telefonon meg nem. Ami az esetek 90%-ban előjön az hogy a Windowsból indított hangerő növelésre nem reagál. Feltolhatom csutkára, nem történik semmi. a Windows viszont vissza ugrott az eredeti hangerőre ami a hangszórón volt panelon beállítva. Ha a hangszórón változtatom a hangerőt a Win 10 hangkeverő le is követi rendesen. Vannak olyan pillanatok mikor rendben működik és a gépről is megy a hangerő szabályozás. Ha kikapcsolom majd újra be akkor meg lutri hogy megy-e. Általában nem. A következő hiba túlmelegedésből fakad mivel kb 10 perc üresjárat után megoldódik az az hogy töltés alatt használat közben elnémul a hangszóró és dobja a Bluetooth kapcsolatot is. Ha kábelen jön a hang akkor is néma marad. Kis pihenés rendbe hozza, ilyenkor az alja is megmelegszik rendesen. A kis tesója a BW-AS2 ezektől a bajoktól mentes, mind a töltés alatti használat ok, mind a BT kapcsolat a hangerő szabályozással rendben működik.
1
التوصيات
تعليقات (0)