Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
fathrsln 06/01/2021
Banggood'dan ilk alışverişim.Ürünü yaklaşık 2 hafta inceledim,yorumlara baktım,inceleme videolarını izledim.29 Aralık 2020 tarihinde siparişi verdim,6 Ocak 2021 tarihinde geldi.8 günde gelmiş oldu.Ürünü tax free olarak aldım.Toplamda, indirim kuponu ile birlikte 795 TL'ye geldi.Kutuda extra bir koruma yoktu.Kutu içinde yanlardan saran köpük vardı sadece.O kadar yoldan gelen bir ürün için bu şekilde göndermek riskli bence.Neyse ki cihazda bir problem yok. tamamen amatör bir kullanıcıyım.Evimde projeksiyon perdem yok, direkt duvara yansıtarak kullandım gayet güzel bir sonuç aldım.Kenar netlikleri birazcık problemli fakat film izlerken farkedilmiyor.120gb'lık bir ssd taktım,mkv formatımndaki filmleri sorunsuz açtı.Üstelik altyazı dosyalarını da görüyor.Keşke altyazılar için font,büyüklük ve konum ayarları da yapabilseydik.Yine de bu özelliği fazlasıyla iş görür.Android cihazımla ekran yansıtma olayını da denedim.Çok başarılı.Ama sanki,kablosuz bağlantı ile yansıtma yaparken cihazların yakın olması daha kaliteli sonuç veriyor.Takılma, gecikme falan olmadı.Ses olayı da harika.Kendi hoparlörü bence ev kullanımında çok çok yeterli.Yaklaşık 270 cm uzaklıktan 80 inç'e yakın görüntü aldım.Daha da fazla alınabilir,fakat benim o kadar yerim yok :) Uzun lafın kısası,ev kullanımı için çok ideal,fiyatıyla,kalitesiyle alınabilir.Tavsiye ederim.
9
Comments (10)
Submit
  • fathrsln Zaman zaman lens'ler tozlanıyor.Cihazın altında bir kapak var.Onu açıp biraz üfleyince gidiyor tozlar 🙂

    Reply 16/01/2021
  • BG131291525 merhaba kardeşim bende sipariş verdim gümrükte şuan . indirim kodu kullanmadan aldm 697 TL'ye kodu nerden alıyoruz nereye yazıyoruz ? kodsuz aldım vergide 158 TL çıkmış toplamda 855 TL yapacak işte

    Reply 21/01/2021
  • fathrsln Selamlar hocam.Yeni üyelere özel %10 indirim indirim veriyorlardı.O denk geldi.Yoksa ben de sağdan soldan kupon bulamadım.

    Reply 25/01/2021
  • BG404565415 Merhaba hocam ben de ürünü almayı düşünüyorum. Merak ettiğim birkaç husus var. Öncelikle ssd ile kullanmanızdan hareketle zannediyorum ki flash bellek ile de çalışabiliyor. İçerisindeki dosyaları görüntüleyen bir dosya yöneticisi benzeri arayüzü mü var? Daha önce hiç kullanmadığım için hâkim değilim pek. Bir de telefon bağlantısı ile kullanırken yalnızca dosyayı seçmeniz yetiyor mu yoksa telefonu da aynı zamanda açık bırakmanız mı gerekiyor medya oynatılırken? Çünkü hem bt bağlantısı hem de video oynatma şarjı ciddi derecede etkileyecektir.

    Reply 17/02/2021
  • BG103395219 hocam iyi günler bana Instagramdan ya da Facebooktan ulaşmanız mümkün mü acaba ürün hakkında sorularım olacaktı ama

    Reply 03/03/2021
  • fathrsln Selamlar. Ürünü buradan yazı ile anlatmam zor olacak arkadaşlar.Youtube üzerinden marka ve modeli yazıp aratırsanız, Türkçe detaylı inceleme video'ları bulabilirsiniz. Flash bellek ile kullanabilirsiniz tabii ki.Cihazın kendi arayüzü var, hatta Türkçe dil desteği de var.Ben de ilk defa projeksiyon kullanıyorum 🙂 Şu ana kadar olumsuz bir şey ile karşılaşmadım.Hatta bir de tripod aldım mükemmel oldu.

    Reply 07/03/2021
  • Blindspotgifts Merhabalar dostum. Keyifle kullan. Bi sorum olacaktı. Cihazı duvara yansıttığın mesafe ve ekran inchini ne verdiğini, zahmet olmazsa yazma şansın var mı. Resim büyüklüğü odada işe yarayacak mı yoksa salona mı kurmak gerekir merak ediyorum.

    Reply 06/09/2021
  • fathrsln @Blindspotgifts mesajınızı şimdi gördüm. yaklaşık 2.70m lik bir mesafeden kullanıyorum salonumda. inç olarak bilmiyorum ama bu mesafeden kullandığımda genişlik:1.85 yükseklik:120 olacak şekilde görüntü alıyorum. Xiaomi mi tv stick ile birlikte gayet net oluyor görüntü.

    Reply 11/09/2021
  • Brandy su puede trasmitir lo que ves en tu celular al proyector?

    Reply 31/10/2021
  • fathrsln @Brandy I did not understand you. pls write in english.

    Reply 10/11/2021
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon