استعراضات العملاء

أكتب مراجعة
  • كل المراجعات (4645)
  • صورة (1161)
  • فيديو (0)
  • بداية الكل
    • بداية الكل(4645)
    • 5 بدأ(4267)
    • 4 بدأ(270)
    • 3 بدأ(58)
    • 2 بدأ(18)
    • 1 بدأ(32)
الترتيب حسب:
أفضل مراجعة
  • أفضل مراجعة
  • الأكثر أفاده
  • آخر
المراجعات من بلدك فقط (Jordan)
|
إظهار النسخة الأصلية

تمت ترجمة جزء من المراجعة تلقائيًا.

  • 07/05/2021

    Oi, arrived in perfect condition. I am a girl and I installed it myself after one week of hard works (especially wires connection) "(- . -)" I like this screen because it "looks" simple to use but time and use will tell in the future. I give 4/5 stars because there is no "user guide" to install, only a booklet to understand some "limited" functions. If you really want to connect wires, you need to know how your car is made, radio connectors, which slots are used etc. Also, on certain car models, you need to make manually adjustments to make it fit in the frame, but from there, you must use your head and being very creative. That was very hard to install but it was also fun. I am happy that I have succeed alone "(^ . ^)" If a girl can do it, I think others can do it too "(ღ˘ ⌣ ˘ღ)"... Pictures : 01. The content (excluding metal frame and rectangle plastic frame) 02. Be sure to know which wires are used (this one is Ford Fusion 2007) 03. Make some adjustments 04. Add some finition (my frame was too big so I made a frame with cereal cardboard (x3)) 05. I painted the cardboard in black 06. I put on the original plastic frame and let it dryed (to keep the form) 07. The result of the frame 08. A zoom of the finition 09. Final installation result I wanted to show more and when its ON but I am already using 9/9 image slots but it works great, no shame to say it "(^ . ^)"

    تعليقات (19)
    إظهار النسخة الأصلية
  • 14/07/2019

    I bought a radio, all functions work correctly. However, I can not properly start the reversing camera. Can anyone help me to run it correctly?

    تعليقات (69)
    إظهار النسخة الأصلية
  • 27/12/2019

    2 aydır kullanıyorum deneyimlerim : fiyat performans ürünü çok güzel hemde dandik MP5 fiyatına android 8.1 istediğin launcherı yükle güzelleştir play Store'dan istediğini yükle. GPS wifi Bluetooth görüşme/müzik bir arada kontağa bağlamaya yada direk elektrik vererek çalıştırmayın gerek yok bir düğme koyun sigortalı, oradan açıp kapatın hafıza haftalarca unutmuyor aküyüde bitirmez aklınız da " ? " kalmaz denendi onaylandı. USB ye Android uyumlu kamera ile sürüş kayıdı yapılabiliyor 2 USB var HDD bağlanıyor şarj etmesi çok hızlı. direksiyon kumandası için kablolu jak var bağlanabilir. Bluetooth kumandalar destekliyor denedik oluyor bir tane de ondan almayı düşünüyorum. ses kalitesi çok güzel subwoofer çıkışı dahil ses çıkışları zengin artı video giriş 2 tane biri park kamerası için mavi kablolu olan çıkış tek ( arka koltuklar için ) düğme ışıklarını çalıştıramayanlar olmuş bir kablo var onun için ben yaptım parkları yakınca ekran ışığını otomatik kısıyor gece sürüş esnasında göze parlamıyor. Renault spring'e göre teyp çerçevesini kendim yaptığım için çerçeve konusunda bir sıkıntı yaşamadım. dokunmatikle bir sorun yaşamadım. bazen kampanya yapıyorlar kademe kademe düşüyor fiyatı 320 oluyor o zaman alın 400 ün üzerinde almayın. ban vergi dahil almama rağmen 67 TL vergi çıktı kutuda 20 dolar yazıyor gümrükte 50 dolar olarak değiştirilmiş şansınız varsa vergisiz gelme ihtimali var. Daha ne yazayım ihtiyacı olan alsın pişman olmaz.

    تعليقات (29)
    إظهار النسخة الأصلية
  • 02/02/2021

    شاشة رائعة مع الكثير من الوظائف وكاميرا عكسية. لقد كان لدي لمدة 15 شهراً، حتى الآن، ليس لدي مشكلة معه، ولأكون آمنة، لدي واحدة أخرى فقط لجعله مكسوراً. لكنّي أوصي به. لدي أربع شاشات للأصدقاء

    تعليقات (44)
    إظهار النسخة الأصلية
  • 22/07/2019

    Türkiyeden alicaklar icin vergiler dahil seçeneğiyle alin o zaman gümrükte sıkıntı olmuyor urun cok güzel menü geçişleri hızlı bu fiyata bu ürün kaçmaz 12 gunde elime ulasti ürün ülkeye girdiğinde yurtiçi kargo getiriyor

    تعليقات (16)
    إظهار النسخة الأصلية
  • 03/08/2019

    Türkiyeden alacaklar için vergisiz geldi geri görüş kamerasında sıkıntı yaşamıştım onuda ayarlardan çözebiliyorsunuz. Ses çıkışı gayet iyi. Sorunsuz şuanlık.

    تعليقات (18)
    إظهار النسخة الأصلية
  • 05/11/2019

    Produto excelente, bem construído e muito funcional.

    تعليقات (48)
    إظهار النسخة الأصلية
  • 06/11/2019

    Kaliteli ürün. Montajı kolay. Ses ve görüntüsü harika.

    تعليقات (31)
    إظهار النسخة الأصلية
  • 10/07/2019

    urun gayet guzel

    تعليقات (17)
    إظهار النسخة الأصلية
  • 03/12/2020

    تم شراؤها في 11/11 في اليوم وتم شحنها في 11/11/19 تم تسليمها اليوم 03/12 لم أتعرض للضريبة و توصيل سريع جداً! يعمل GPS وYouTube بلوتوث بشكل هادئ، لم يستخدم أي تطبيقات أخرى بعد. هنا في البرازيل ستحتاج لشراء إطار السيارة، مهايئ الهوائي والسوط هو 16 طريقة. وبالنسبة لأولئك الذين يريدون إنفاق القليل يستحق شراء هذه الوسائط المتعددة.

    تعليقات (18)
    إظهار النسخة الأصلية
Show:

    مجموع 0 الصفحات

    انتقل إلى صفحة

    قد تكون مهتمة ايضا بـ

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$72.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$18.99
    • US$36.99
    • US$11.79
    • US$17.99
    • US$7.46
    • US$39.48
    • US$94.99
    • US$254.99
    • US$16.99
    • US$5.75
    • US$48.99
    • US$27.99
    • US$244.99
    • US$89.99