الشحن الى United Kingdom , USD
أعلى مراجعة إيجابية لـ %s على Banggood, تسوق أفضل %s بأقل سعر على Banggood. تصفح المراجعات الإيجابية الأكثر إفادة لـ %s قبل الشراء., ألعاب أرسي ، رياضة ممتعة ، أزياء ، إلكترونيات شعبية
Hunsnake 18/05/2021
Sértetlen csomagolás. Gyors szállítás. Blitzwolf quality. A lámpáról :anyaghasznalat rendben van. Külsőre is megfelel a mai elvárásoknak. Wifi, Bluetooth. Több mint jó. Fel szerelése a falra 5 perc és semmi nehézségbe nem ütközik. Fény ereje egy 4x5 méteres szobába tökéletes. Rengeteg beállítási lehetőség. Nem vagyok elfogult de ezt a blitzwolf terméket is csak ajánlani tudom. Remek termék!!
17
تعليقات (6)
عرض
  • varjuandras szia! milyen Bluetooth vezérlőt használsz? köszönöm

    رد 26/12/2021
  • bandeah Szia, elvileg áram alá helyezve valahogyan villogtatni kellene a lámpát? wifi, bluetooth nem látja, távirányító meg nincs hozzá. Valamit kihagynék?

    رد 20/01/2022
  • Hunsnake szia! én applikációval irányítom a blitzwolf appal.ott azon belül a plusz jel a jobb felső sarokban.ott a világítás azon belül a mennyezeti lámpa és ott a ble+wifit kell választani.es úgy lehet párosítani a telefont és a lámpát

    رد 23/01/2022
  • Hunsnake @varjuandras Szia! Nem Bluetooth on keresztül használom. Hanem wifin keresztül. Az applikácioval

    رد 23/01/2022
  • fenk88 Hello!
    Arra lennék kívancsi, ha a villanykapcsolóval kapcsolom le (áramtalanítom), akkor megjegyzi az lekapcsoláskori beállítást, vagy újra be kell állítgatni?

    رد 20/10/2022
  • Hunsnake Üdv. Igen meg jegyzi. Ugyan azon a beállításon marad. Még áram szünet után is.

    رد 03/11/2022
قياس مدى الرضا

حمل التطبيق للحصول على كوبون خصم بقيمة 10% حصرياً