الشحن الى United Kingdom , USD
أعلى مراجعة إيجابية لـ %s على Banggood, تسوق أفضل %s بأقل سعر على Banggood. تصفح المراجعات الإيجابية الأكثر إفادة لـ %s قبل الشراء., ألعاب أرسي ، رياضة ممتعة ، أزياء ، إلكترونيات شعبية
tthjzsef 2019-10-16 12:34:33
Infra fűtőfilmhez kerestem termosztátot, ami könnyen kezelhető, fizikai nyomógombok vannak rajta és interneten keresztül is elérhető. Ez az eszköz ezeket tudja is. A kijelzője fehér háttér világítást kapott, ami nekem jobb, mint a kék vagy más színű világítások. Az alkalmazásból állítható a maximális és minimális hőmérséklet, a mért értéket +-5C° felül tudjuk bírálni (nálam 3 fokot kellett), maximálható a padló hőmérséklet és állítható, hogy mennyi fok különbségnél kapcsoljon. itt választható a működési mód is és egyebek. Nem találtam viszont a pontos időre való ráállás lehetőségét. A szabályzása szerintem rendben van. Amikor a padló eléri a számára maximált hőfokot, de a szoba még nem, úgy vettem észre, hogy a termosztát nem kapcsol ki (nem is kattan benne a relé) csak lejjebb veszi a filmre kapcsolt feszültséget. Persze ezt nem mértem műszerrel, tehát csak sejtem, hogy így van. Ebben az árban kifejezettem jónak gondolom. A wifi modulja kicsit gyengének tűnik, de ennek a routerem is lehet az oka, mivel vissza van véve a teljesítménye a minimálisra. Az alkalmazást még lehetne csiszolni: időbeállítás, padlóhőmérséklet kijelzés, magyarítás például. Aki nem vágyik a nest extra funkcióira annak jó választás lehet.
1
تعليقات (2)
عرض
 • lzoltan74 Szia!
  Nem tudod, milyen chip van benne?
  Nekem HomeAssistant-hoz kellene, és jó lenne tudni, hogy MQQT-n kommunikál-e.
  Előre is köszönöm!

  رد 2020-01-15 02:45:47
 • tthjzsef @lzoltan74 Szia! Sajnos most vettem csak észre a kérdésed. Nem tudom milyen chip van benne. Csak az ajánlott alkalmazással használtam, mivel nekem az is megfelelt.

  رد 2020-04-21 13:19:55
قياس مدى الرضا

حمل التطبيق للحصول على كوبون خصم بقيمة 10% حصرياً