استعراضات العملاء

4.94 من 5
أكتب مراجعة
  • كل المراجعات (87)
  • صورة (10)
  • فيديو (0)
  • بداية الكل
    • بداية الكل(87)
    • 5 بدأ(82)
    • 4 بدأ(5)
    • 3 بدأ(0)
    • 2 بدأ(0)
    • 1 بدأ(0)
الترتيب حسب:
أفضل مراجعة
  • أفضل مراجعة
  • الأكثر أفاده
  • آخر
  • 2019-11-28 14:31:20

    Aqara ürünlerini Homekit desteği sebebiyle tercih ediyorum. Bu gateway sayesinde Xiaomi akıllı ürünlerini Apple Homekit üzerinde Siri ile kullanıyorum. Philips Hue ampüllerimi çok rahatlıkla kontrol ediyorum. Otomasyon özelliklerinide kullanmamı sağlıyor. Gateway’i ayrıca gece lambası ve güvenlik alarmı olarak kullanabiliyorsunuz. Aqara’nın homekit destekli cihazlarının artmasını istiyorum. Xiaomi’nin malzeme kalitesi ve tasarımlarına zaten söylenecek bir söz yo

    تعليقات
  • 2020-03-21 03:12:34

    siparişim zamanında geldi. herşey çok güzel. teşekkürler

    تعليقات
  • 2019-12-10 00:29:13

    Banggood is always Just what I need, excellent quality and reasonable price, I like the shopping experience at banggood!

    تعليقات
  • Rafau
    DE
    2019-03-03 04:47:53

    Ich habe den "Original Xiaomi Aqara International Version Multifunctional Gateway" hab etwas mehr bezahlt um die International Version zu erhalten, das ein Adapter für die Steckdose bei sein wird, stand auch in der Beschreibung. Im Wlan hat das Gerät folgende Bezeichnung" lumi-gateway-aqhm01_miap7c60" Die App "Aqara Home" hab ich aus dem PlayStore installiert, jedoch gab es Probleme beim Acconut erstellen. Ich hab keine eMail mit einen Validationscode zurück erhalten, ich konnte keinen Account

    تعليقات
  • 2019-01-18 20:25:23

    homekitへの登録かMi home登録と同時にされるので 少々、初期設定に戸惑いましたが無事に登録完了。 既にMi Gatewayをhomebridgeでhomekit に 登録してあったのでまだdeviseの追加は本機では してません。しかし、既存のdeviseとの連携は homekit 上で問題なく使用出来てます。 更に対応deviseが増えると便利だと思います。

    تعليقات
  • 2019-01-22 07:16:34

    Não é versão internacional, não veio com adaptador de tomada europeia e os manuais estam todos em chinês. versão internacional tem manuais em inglês e a caixa também está em inglês.

    تعليقات
  • Hever
    HU
    2019-01-22 05:59:08

    nagyon szuper! very nice...

    تعليقات
  • ykarasu
    TR
    2019-01-30 11:47:23

    ürün Yurtiçi kargo ile geldi , ingilizce konuşuyor apple homekit hemen buldu . Mi ürünlerimi ekleyebildim

    تعليقات
  • phks
    SE
    2019-07-30 13:21:27

    Works like a charm. Just make sure to set the server to China (mainland) when trying to add it to your system/app. Adapter was included, thanks!

    تعليقات
  • 2019-03-23 00:53:22

    me encanto, volveré a pedir accesorios!

    تعليقات
Show:

    Go to page

    Go

    قد تكون مهتمة ايضا بـ

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$26.99
    • US$29.62
    • US$3.22
    • US$14.27
    • US$139.99
    • US$16.99
    • US$44.28
    • US$15.99
    • US$7.99
    • US$14.49
    • US$13.99
    • US$259.99
    • US$135.95
    • US$22.99
    • US$8.49
    • US$58.16
    • US$245.99